Økologisk
Anbefalet til Veganere
Drue: Macabeo, Xarello, Parellada
Alkohol: 11,5 – 12%
Mad: Aperitif, Tapas, kolde forretter, røget kød, snobrød, pølser, hvidt kød og fisk.
Næse: Typiske for de anvendte sorter (citrus, mandelblomst osv.), ledsaget af en baggrund af brioche og nødder fra lagringen på bærmen.
Smag: Fine bobler og en afbalanceret friskhed.
Servering: ca. 5 grader
Glas: Riedel Veritas Champagne eller Veloce Rosé Champagne
VAREBETEGNELSE: MOUSSERENDE VIN (CAVA)
NETTOINDHOLD: 750 ml
ALLERGENER: Indeholder sulfitter
Codorníu Extra Brut er i klassisk cava lavet af de 3 traditionelle middelhavsvarianter: Macabeo, Xarel·lo og Parellada. Takket være en perfekt kombination af de tre druer opnås en cava med god syre, struktur og subtilitet; med behagelige blomster- og frugtaromaer, der vil snyde dig på næsen og fortsætte på ganen. Hvis du har lyst til et glas frisk og velsmagende cava, er Codorníu Extra Brut dit valg.
Codorníu er historien om 18 generationer af en familie af vindyrkere. I 1872 producerede Josep Raventós den første flaske cava ved at anvende den traditionelle metode til kombinationen af Penedès-varianterne: Macabeo, Xarel·lo og Parellada. Codorníu afspejler historien, traditionen, passionen og knowhowen i en familievirksomhed med mere end 450 års historie, som i dag fortsat er førende inden for kvalitetsvine og cavaer. Hans kældre i Sant Sadurní d’Anoia blev erklæret som et nationalt historisk-kunstnerisk monument i 1976, som et nøgleværk i den catalanske modernisme af Puig i Cadafalch.