Nyheder

Her kan du læse nyheder om nye vine på hylderne samt om arrangementer og aktiviteter som Vin for sjov deltager i.
Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev HER
Nedenfor kan du se de tidligere udsendte nyhedsbreve

November 2022

IMG_7131
Maximillian og jeg

Så faldt den første sne og julestemningen dukkede op.

Der er nu blevet koldt i vores lille land og det kalder på hygge med god vin og mad. Julen nærmer sig og det er tid til at gøre sig lidt overvejelser omkring julevinen. Hvad er menuen? og hvad skal vi servere dertil? Husk mit afsnit om julevin. Vær specielt opmærksom på de mousserende vine fra Andersen Winery.

I november fik jeg selv den store ære at deltage i et par glasseminarer. Først i Brabrand hos en god kollega og derefter et glasseminar i Molktes Palæ i København med selveste Maximillian Riedel. Det var både sjovt og lærerigt at se hvordan andre griber glassene an. Også selvom det var om den nyeste Riedel glasserie, Veloce, som jeg også selv har på hylden og som jeg også selv planlægger seminarer om i 2023.

I skrivende stund har jeg kun en enkelt, men meget stor, vinsmagning tilbage inden julefreden sænker sig. Der kommer jævnligt ordrer dumpende på julevin og mit restsalg går også fint. Dejligt med plads til nye spændende vine i mit lille lager.

HUSK! Hyggen skal de ikke tage fra os

Oktober 2022

Allan
SKÅL!

Dagene bliver kortere men hyggen bliver større

Der er ikke flere ture til Spanien i år så nu står den på vinsmagninger, glasseminarer og arbejde både i Vin for sjov og andre jobs. Jeg samarbejder nu med C-Wine i Viby – et samarbejde med sommelier Claus Broberg, som jeg allerede sætter stor pris på. Desuden får jeg atter nogle vagter på Vaccinationscenter.

Jeg har igen fået nye vine og har lavet nogle forslag til smagekasser. Der kommer mange flere. Se dem i shoppen.

Vær desuden opmærksom på at jeg stadig sælger ud af vine, hvor jeg kun har få flasker tilbage. Jeg har brug for at få plads til alle de nye vine som jeg får i øjeblikket. Her kan du gøre nogle gode køb så længe lager haves. FØRST TIL MØLLE. Restsalg

Se desuden planen for kommende arrangementer

Skål – og take care out there. Husk livet er for kort til dårlig vin men også for kort til god vin i de forkerte glas.

 

HUSK! Hyggen skal de ikke tage fra os

Juli 2022

IMG_9614
SKÅL!

Fuld fart frem og SKÅL og rigtig god sommer

Efter flere særdeles vellykkede glas-seminarer tog den gamle til Spanien for dels at holde lidt ferie med familien, dels at udforske det spanske vinmarked og finde nye impulser til shoppen.

Jeg har fået nye vine fra Raimat og Rioja. Begge områder, som jeg selv sætter stor pris på. Se dem i shoppen.
I nærmeste fremtid gælder det glasseminar i Løkken og i Lystrup inden jeg igen drager til Spanien for at besøge Rioja og Ribera del Duero.

Vær desuden opmærksom på at jeg sælger ud af vine, hvor jeg kun har få flasker tilbage. Her kan du gøre nogle gode køb så længe lager haves. FØRST TIL MØLLE. Restsalg

Se desuden planen for
kommende arrangementer

Skål – og take care out there. Husk livet er for kort til dårlig vin men også for kort til god vin i de forkerte glas.

Marts 2022

Vi er igang……………

Lørdag den 26.marts lykkedes det endeligt at afholde det første Riedel glas-seminar på Hyldehaven i Lystrup.
Det var vigtigt for mig at få afprøvet teknik og setup før en længere række af arrangementer løber af stablen hen over året.
Det “gik således ud over” familie og deres venner og vi havde en fantastisk hyggelig aften. Konceptet med det lille forum beviste sin værdi. Der var masser af spørgelyst og masser af AHA oplevelser.
Lørdag den 1.4 kører vi allerede næste glas-seminar og herefter følger et par “udkørende” arrangementer.
Tak til hyggelige gæster for mange gode inputs.

 

Se planen for kommende arrangementer


Skål – og take care out there. Husk livet er for kort til dårlig vin men også for kort til god vin i de forkerte glas

Januar 2022

Man må tage sagen i egen hånd……

Når jeg nu ikke har kunne afholde mine vinsmagninger har det været skønt at kunne være med til at udrydde Corona på andre måder.

Jeg har selvfølgelig været fortaler for rigelige mængder “mundsprit” men når jeg nu ikke selv har kunnet hælde noget i halsen på jer så har jeg forsøgt at smugle noget ind med vaccinen på Vaccinationscenter Nord i Århus.

Hold humøret oppe drude og så ses vi forhåbentligt snart til et arrangement i Vin for sjov

Se planen for kommende arrangementer


Skål – og take care out there. Husk livet er for kort til dårlig vin men også for kort til god vin i de forkerte glas

September 2021

Besøg på Gutiérrez de la Vega, Parcent, Spanien

I september måned havde jeg den store fornøjelse at besøge en af mine spanske vinproducenter, Felipe Gutiérrez de la Vega som holder til i Jalon Valley i Alicante området. Vi havde en fantastisk rundvisning i den smukke vingård og dens kælder. Der blev smagt både søde og almindelige vine og i årgange fra 1987 og til nu. Felipe og hans datter Violeta er fantastisk passionerede om deres produktion og magter at frembringe lækre smagfulde og ballancerede vine på Grenache, Giro og Monastrell samt en masse søde vine trods det solrige klima i området kun 5 km fra Middelhavskysten. Det er lykkedes dem at få nogle meget højt beliggende marker som gør godt for kvaliteten. Jeg troende ikke jeg brød mig om moscatelvine men hold op hvor var de gode. Jeg har flere vine både fra Felipe og fra Violeta i min shop men desværre ikke de søde vine, som ikke rigtigt er slået an herhjemme. Jeg er så stolt af at have vine fra dette hus i mit sortiment. Se desuden afsnittet om mit besøg

HER

Skål – og take care out there. Husk livet er for kort til dårlig vin men også for kort til god vin i de forkerte glas

Tirsdag den 4. 5.2021

Så er jeg igang…….

Den 1. maj stod generalprøven på en Riedel glassmagning for 8 søde erhvervskvinder og veninder.

Jeg oplevede det som en stor succes og jeg er overbevist om at pigerne fik sig noget af en oplevelse med hvor forskelligt den samme vin kan optræde i forskellige glas. Man skal simpelthen prøve det før det giver mening. I hvert fald medførte smagningen ønske om flere smagninger for andre netværk.

Tak til Happy42 for at mønstre et engageret publikum. Det bragte mine premiere nerver helt under kontrol.

 

Skål – og take care out there. Husk livet er for kort til dårlig vin men også for kort til god vin i de forkerte glas

Lørdag den 1. 5.2021

Nu er det NU?

Så er det forår. 1. maj. Også i Vin for sjov. Nu lysner det efter Coronaens overmagt. “Den gamle” er færdigvaccineret og klar til at køre løs.

I dag afholder jeg min første Riedel glassmagning ude hos en privat kunde. Derefter, lige om lidt, et par generalprøver i privaten for specielt indbudte og SÅ begynder jeg at udbyde de meget eftertragtede Riedel glassmagninger eller glasseminarer.
Du kan allerede begynde at samle nogle par i din omgangskreds for en hyggelig smagning med en kæmpe AHA oplevelse om glas.

Eller kig på Vinforsjov.dk for andre mulige smagninger. Husk at signe op for mit nyhedsbrev så du får info om planlagte arrangementer samt særlige tilbud.

Skål – og take care out there. Husk livet er for kort til dårlig vin men også for kort til god vin i de forkerte glas

Torsdag den 15.4.2021

Nu er det SNART

Så er den gamle blevet vaccineret 2 gange og verden ser pludselig lysere ud. Nu mangler vi blot ændring i forsamlings forbud også indendørs før jeg kan starte mine glassmagninger. Heldigvis er der allerede en forhåndsinteresse i form af et par forespørgsler på arrangementer. Jeg er da også bare sååååå klar.

Corona har gjort at handel på nettet blomstrer så helt uden at jeg har markedsført vinforsjov.dk er flere fundet ind på hjemmesiden og har købt vin. Det betyder at jeg i fred og ro har kunnet få logistikken med levering op at stå. Jeg har desuden haft tid til at få nye samarbejder op at stå så jeg kan skaffe masser af nye vine når Corona letter.

For ikke at få hår i vinen kan jeg anbefale IKEAs poseklemmer til at holde på frisuren…… Man kan endda lave et farvekodesystem så man på klemmefarverne kan huske hvilken dag det er. Rød og hvid = tirsdag, rød og grøn = onsdag o.s.v og så kan man supplere med en i nakken i weekenden, hvilket også betyder “ret til lækker vin”.

Skål – og take care out there. Husk livet er for kort til dårlig vin. 

Fredag den 26.2.2021

Masser af nye økologiske vine

Corona gør det stadigt umuligt at afholde mine vin- og glassmagninger men ikke at finde nye spændende vine, som snart kommer til salg på hjemmesiden.

Jeg har nok altid lidt af den vildfarelse, at økologiske vine var tynde og ligegyldige MEN man skal lære så længe man lever. Og de vine som jeg har fået på hylden nu er alt andet end ligegyldige. De er fyldte med velsmag og lækre duftoplevelser. Måske netop fordi der er nogle engagerede, seriøse og kompetente vinbønder bag.

Der er mange forskellige vine fra moderne og elegante Rioja vine og til tyske Spätburgundere (Pinot Noir) samt lækre Cremanter og flotte Alsace vine. PYH! det er hårdt at jeg skal smage på alt det 🙂

Hold øje med vinene i SHOPPEN og spørg løs på mail eller telefon (40536494) hvis jeg kan hjælpe. Der kunne også falde et godt tilbud af.

Skål og glædeligt forår…… Pas på jer selv. Sørg for rigelig mundsprit.

Tirsdag den 1. december 2020

Endelig åben……………….

Nu åbner Vin for sjov. Jeg har bakset med hjemmesiden og alt hvad der hører til min forretning i lang tid. Der er meget nyt som skal læres men det er sjovt! Bær derfor over med mig hvis der skulle være noget som svigter lige her i opstarten. Giv mig endelig dit Feedback hvis der er forslag eller fejl der skal rettes. Send en mail på allan@vinforsjov.dk
Ellers vil jeg bare byde dig velkommen og håbe at du kan finde noget du kan bruge på min side. Kig jævnligt ind.

Onsdag den 11. november 2020

Vinsmagning på Norsminde Kro.
Blindsmagning af 17 vine for at vurdere kvalitet og pris. Masser af lækre vine og en del af dem allerede indkøbt til mit sortiment i Vin for sjov. Tak til Søren for indbydelsen……… Altid en fornøjelse.

Onsdag den 4. november 2020

Jeg holder Riedel glassmagning for fem madanmeldere fra Nordjyske i Aalborg hos mit gamle firma Oliver & Bjerregaard i Hjørring
Arrangementet blev en dejlig oplevelse med engagerede tilhører, som alle blev overbeviste om vigtigheden af de rigtige glas for at præsentere en vin, som den fortjener.

Lørdag den 17.10. 2020

Deltaget i vinsmagning med Ca’Barun og Peter Thomsen fra Piemonte, Italien. Jeg får snart flere af Peters vine på hylden. Man kan ikke kun høre hans passion for god vin i hans præsentation men absolt også smage den i vinene. Et super hyggeligt og informativt arrangement i Lisbjerg. Tak for en god smagning til Peter.
Glæd dig desuden til Italienske ristede hasselnødder. UHM!

Få gode tips og tilbud fra
Vin for sjov

Jeg spammer ikke! Læs vores [Persondatapolitik – Vin for sjov]hvis du vil vide mere.