Vin- og glasseminarer

Vinsmagninger og glasseminarer

Med jævne mellemrum afholder jeg små vinsmagninger eller glasseminarer i private og hyggelige rammer. Her vil være et maksimalt antal på 8 -14 personer, så vi kan have en god og åben dialog om vinene og glassene. Der vil til nogle af smagningerne blive serveret lidt tapas og du vil få mulighed for at bestille de vine vi smager til særlige tilbudspriser. Der er ingen købetvang. Så har du ikke fået andet ud af det har du fået en fantastisk hyggelig eftermiddag eller aften.

Smagningerne vil blive annonceret på Facebook og i mit nyhedsbrev og vil blive solgt efter ”først til mølle” princippet. Smagningerne forudbetales efter opkrævning.

Book en vinsmagning

Har du et firma, en sportsklub, en forening eller blot en gruppe af venner, kolleger eller bekendte kan du booke mig til en vinsmagning. Fortæl mig hvilket tema I kunne tænke jer til jeres smagning så udregner jeg en pris for arrangementet.

Arrangementet kan foregå hos mig (begrænset antal deltagere), hos jer eller hvor vi aftaler. I kan også bestille om I ønsker mad til – så sørger jeg også for det.

Eksempler på vinsmagninger:

Riedel Glasseminar – glassmagning med Veritas glas
Riedel Veloce glasseminar – glassmagning med Veloce glas
En hyggeaften med en snak om vin og glas
Vinsmagning for nye vinelskere
Vinsmagning for piger
Spansk Vinsmagning
Italiensk vinsmagning 
Fransk vinsmagning
Oversøisk vinsmagning
Økologisk vin
Sommer, sol, grill og vin
Bobler
Julevin

Der er mange muligheder og kun fantasien sætter grænsen for hvad jeg kan skræddersy til jer.