Qimisola vingården ligger i Bionzo, Piemonte, Italien.
Den ejes og drives af danske Lars Asferg og hans kone Qi. Det hele startede med at Lars og Qi tog på ferie i Piemonte og faldt pladask for stedet, menneskene og vinen. Qi havde desuden altid haft en forkærlighed for det italienske sprog og italiensk mad. De gjode sig umage med at finde det helt rigtige sted, som havde en historie og potentialet til at blive et moderne vineri for familien. Efter to år faldt de over stedet i Bionzo, som efter meget renovering blev den perle, som de havde ledt efter.
Der har været dyrket vin på stedet i generationer og der blev plantet Barbera for over hundrede år siden. Med sin høje beliggenhed og sydvestvendte marker nyder druerne godt af solen det meste af dagen men også de kølige vinde som blæser op igennem dalen Tinella. Trods mange års forfald var de i stand til at redde nogle af de 50 – 100 år gamle vinstokke, som nu bruges til at producere super kvalitets Barbera vin.
Lars havde altid drømt om at producere sin egen vin og med uddannelsen som gæringsingenør og en karriere hos en af verdens største producenter af vingær og ingredienser, måtte vingården selvfølgelig leve op til de højeste standarder.
De fleste vine lagres i gamle træfade i kælderen i et år eller mere. Den gamle kælder, der er gravet ned i bakken under ejendommen, giver den perfekte naturlige betingelse for den tid, vinen bruger i trætønderne for at koncentrere sig yderligere, mens frugtsyrerne og tanninerne afrundes.