Område: Veneto
Druer: Corvina, Molinara, Corvinone
Alkohol: 14 %
Vinifikation: Efter gæring i ståltanke gennemgår vinen en “Ripasso”-proces, hvor vinen hviler på rester af en anden af regionens ikoniske vine, Amarone. Afslutningsvis lagret i egetræsfade i minimum 12 måneder.
Servering: 15-18 grader.
Næse: Aroma af modne, røde frugter og krydderier
Smag:Fløjlsblød og perfekt afrundet på tungen, hvor tanninerne er flot balanceret og mere rød frugt fylder i smagsbilledet.
Mad: Kraftige oste, Bøf (på grillen)
Glas: Riedel Old World Syrah glas
Om Cantine di Verona
Cantine di Veronas rødder er solidt plantet, hvor det hele begyndte, i Veronas skønhed og historie. Her har vinstokke været en grundlæggende del af landskabet i umindelige tider. Målet er derfor at bevare jorden, som den er, respektere den og sikre, at den forbliver intakt for fremtidige generationer. I vinmarken såvel som i vingården ledsages ældgammel viden af de mest innovative teknologier i et konstant samspil mellem fortid og fremtid, som tillader vinene at udtrykke sig bedst muligt.