Økologisk og Veganvenlig
Klassifikation: D.O. Costers del Segre
Drue: Cabernet Sauvignon og Tempranilo.
Alkohol: 12,0 %
Lagring/Vinifikation: Ståltank
Servering: 5 grader.
Næse: Aromatisk med elegante noter af jordbær og ribs, typisk for en god tempranillo, bløde blomsterpræg af violer og rosenblade, strejf af grapefrugt og let anisbaggrund.
Smag: behagelig friskhed; voluminøs, afbalanceret. Noter af jordbær og et par strejf af kirsebær, der giver den en frugtagtig og forfriskende finish.
Mad: Ideel til at drikke med alle slags tapas. Du kan drikke denne vin med fedtet fisk (tun, laks eller sardiner). Perfekt supplement til pasta-, pizza- eller risretter. Nyd det med bælgfrugtsalater, grøntsager, med mørke kødfugle som vagtler eller fasan.
Glas: Riedel Riesling/Zinfandel glas
Hver stor vingård har sin symbolske vin. Abadia repræsenterer essensen af Raimat og det ældste vinmærke af Costers del Segre oprindelsesbetegnelse. Raimat Abadía Rosado Ecológico er frugten af denne politik, når den er bedst, og anvender økologisk praksis fra vingården til glasset.