Alkohol: 14,5%
Næse: Aromaer af frisk frugt med antydninger af toast og kakao. Mørke bær.
Smag: Frisk såvel som kødfuld, med god volumen og lang eftersmag. Noter af kirsebær eg, tobak og vanilje
Mad: God til oksekød, lam, vildt, pasta og selvfølgelig Paella. Ville også virke fint med julemad med sine noter af kirsebær.
Glas: Old World Syrah glas
Sort: Monastrell enkeltdrue vin, lavet med druer fra La Tremenda vingården. Vingården er beliggende 600 m over havets overflade med sandjord med grus, med en plantealder på 26 år. Vinen behandles med respekt for miljøet. (Der bruges ikke noget insekticid, herbicid, pesticid …)
Vinifikation (forarbejdning) Fermentering i små tanke af rustfrit stål med forgæringsmaceration i 2 dage. Fermentering udføres i 6 dage ved 24-25 ° C med korte, hyppige og åbne pump-overs.
Aldring: Denne vin er blevet lagret i 6 måneder på franske egetræsfade.
Parker har belønnet denne vin med 92 points