Oprindelse: Traisental Østrig
Drue: 100% Grüner Veltliner
Alkohol: 12,5%
Næse: Har en rund og læskende næse med bløde pærer, melon, sødme, fersken, selleri, grøn peber, hvide asparges
Smag: Ultrablød, læskende, saftigt, blidt, sødt og tørstslukkende. Det er dåsepærer og eksotisk frugt, fersken, mango, papaya og alligevel med en smule syltede og salte citroner samt en meget beskeden syre
Servering: 5-10 grader
Mad: Aperitif eller til friske forretter med fisk og skaldyr, sushi, tapas, sprøde grøntsager, lette asiatiske serveringer, salater og cremede oste
Siden Markus Huber overtog sine forældres 5 hektar i 1999, har han sammen med sin lillebror modernisereret vineriet og udvidet markarealet til tidobbelt størrelse. At kvaliteten ikke bare er fulgt med, men faktisk forbedret år for år, er om muligt en endnu større bedrift.