Alkohol: 14 %
Druer: Monastrell, Syrah, Petit Verdot
Næse: Aromaer modne mørke bær
Smag: Frisk såvel som kødfuld, med god volumen og lang eftersmag. Noter af kirsebær eg, tobak og vanilje
Mad: God til oksekød, lam, vildt, pasta og selvfølgelig Paella. Ville også virke fint med julemad med sine noter af kirsebær.
Glas: Old World Syrah glas
Vinifikation: Druerne får lov til at tørre med skindet på i 15 dage, således man opnår en mere koncentreret vin, men en lille smule sødme i afslutningen.
Aldring: Vinen har fået 4 måneder på amerikanske egetræsfade, som er med til at give vinen sin fylde og karakter.
Serveringstemperatur: 12 – 16 grader
★★★★★ 91 POINT – Wine Enthusiast
★★★★★ GULD – CWWSC (2018)
★★★★★ GULD – International Wine Awards (2018)
★★★★★ GULD – Gilbert & Gaillard (2018)
★★★★★ 91 POINT – James Suckling (2018)