Område: Navarra
Drue: 50% Tempranillo 50% Garnacha
Alkohol: 13,5 %
Vinifikation: Garnachaen gennemgik kold maceration i 5 dage og lå i karret i 18 dage. Tempranilloen gennemgik også kold maceration i 5 dage, men den lå i karret i 15 dage.
Lagring: Ståltank
Servering: 15 – 18 grader. Dekanter gerne.
Næse: Aromaer af rød frugt
Smag: Smagen er elegant med modne røde frugter med lang frisk finish
Mad: Okse, Kalv, Lam, Vildt (fugle), Vildt, Ost (faste), Barbecue, Gris
Glas: Riedel Old World Syrah glas eller Riedel Cabernet Sauvignon/merlot glas
Om Nekeas
Bodegas Nekeas ligger i Navarra-regionen. I Añorbe, en lille landsby i Valdizarbe-dalen, et område med en lang vintradition, lige syd for Pamplona, på pilgrimsruten til Santiago de Compostella. Bodegaen er opkaldt efter Nekeas-bakken, hvorpå vinmarkerne og vinkældrene ligger.