Bæredygtig – vegansk
Alkohol: 12,5%
Næse: Røde æbler, passionsfrugt og fersken med friske citrusnoter af grapefrugt og lime
Smag: Frisk med noter af passionsfrugt, hyldeblomst og grapefrugt med et strejf af grøn mandel
Servering: 5-7 grader
Mad: Pasta. Fisk, fjerkræ (lyst kød), lette grillretter, meditationsvin, skaldyr, sommerretter, vegetar
Glas: Riedel Riesling/Zinfandel glas eller Riesling Champagne
Marlborough ligger på den nordligste spids af South Island, isoleret af høje bjergkæder på den ene side og nyder godt af havets kølende effekt på den anden side. Solintensiteten er høj, i forhold til eksempelvis Loire dalen, som ofte betegnes som referencen for Sauvignon Blanc – her er UV-intensiteten 40% højere end i Loire, hvilket giver vinene et mere frugtigt udtryk. Med et tørt klima og kølige sommernætter, bibeholdes syren og friskheden i druerne, hvilket giver vinene en fantastisk balance. Vinen er vinificeret på udelukkende på ståltanke og gennemgår en kølig fermentering for at bevare druens naturlige friskhed.
Marlborough Sun producerer ærlige vine, som er certificeret bæredygtige. Marlborough Sun afspejler dette ‘nyheds’ aspekt af Marlboroughs vindyrkning og international anerkendelse som vinregion. Udover at være certificeret bæredygtige, vinificeres Marlborough Suns vine også efter veganske principper. En populær producent fra Marlborough med fokus på kvalitet, terroir og med value-for-money