Riedel Glassmagninger i Sandkassen

Vin for sjov v. Allan Chor, Ernavej 10, 9480 Løkken. Tlf: 40536494. e-mail: allan@vinforsjov.dk

Få en Riedel oplevelse

“En god vin serveret i det forkerte glas giver kun en halv oplevelse”. Derimod kan vin serveret i det rigtige glas betyde, at vinen dufter og smager af op til 50 procent mere.

Vinglasset er det redskab, som får den vin du har indkøbt for dine surt tjente sparepenge til at fremtræde fra sin allerbedste side og det fortjener både du, dine gæster og vinen.

Teori og praksis?

Hos Vin for sjov forhandler jeg glas fra østrigske Riedel, der har forsket i påvirkning af lugtesansen og smagsløgene i forhold til glassenes udformning til bestemte druer og vintyper. Det skal prøves. Det skal opleves. Se mine glas i SHOPPEN

Jeg var selv skeptisk da jeg blev præsenteret for denne teori første gang og syntes det var noget krukkeri. Men som tandlæge ved jeg jo en masse om mundens anatomi, smagsløg m.m. og på det punkt måtte jeg konstatere, at teorien holder i praksis. Jeg prøvede selv hvor forskelligt den samme vin kunne optræde i forskellige glas. Lige fra en tvivlsom ubehagelig oplevelse til en gudedrik.

Book en smagning

Har du lyst til at få glasoplevelsen selv? – så book dig ind på en af mine glassmagninger når de kommer forbi Sandkassen eller saml en flok af dine venner så laver vi et arrangement hos dig.

Smagningerne vil foregå i små grupper af 6 – 8 personer hos mig på Ernavej 10.
Oftest vil vi starte kl. 16.00 og det vil vare ca. 2 timer. Der kan også arrangeres aftenarrangementer fra kl. 19.00-21.00, hvilket kan være at foretrække hvis solen brager ned om dagen og vi hellere skulle opholde os på stranden.
Prisen for en smagning vil fremgå af planen for smagninger og kan vælges med og uden køb af smageglassene. Der vil være mulighed for at bestille glas og vin til skarpe priser under arrangementet.
Ved færre end 6 tilmeldinger aflyses arrangementet. Bestilte pladser kan afmeldes senest en uge før ellers tilbagebetales deltagelsen IKKE!

"Jeg kan ikke opfordre nok til at bruge disse glas"
Robert Parker
International Vinanmelder

Vi skåles ved i Sandkassen.........